Dacă aveți nevoie de muzică pentru evenimentul dumneavoastră, oricare ar fi acesta, nuntă, botez, majorat, zi de naștere sau onomastică, Keba Band este soluția. Formația abordează mai multe genuri muzicale precum:

  • muzică populară și de petrecere românească din toate zonele țării;
  • muzică ușoară românească și internațională (cover-uri);
  • muzică populară și ușoară sârbească.

 

Solistul Deian Milovan, timișorean, și-a început cariera de solist vocal dintr-o joacă, la începutul anilor 90, pe când era în vacanță la bunici. Din 1994 a activat atât ca solist vocal, cât și dansator în Ansamblul de Cultură și Artă „Dușan Vasiliev” din Cenei, județul Timis, iar un an mai târziu, a pus bazele colaborării cu ansamblul “Mladost” al Casei Studenților din Timișoara. Din 1996 a făcut parte și din ansamblul „Zora” al Casei de Cultură Timișoara, de la acești colegi i se trage porecla KEBA, pe care ulterior a transformat-o în nume de scenă, nume după care astăzi îl cunoaște majoritatea publicului.

Tot în 1996 a învățat să cânte la chitară-braci și a activat atât la instrument cât și vocal până în anul 2000, în Orchestra de Tamburași din Timișoara, condusă de Milenco Luchin. Între timp, cu colegii instrumentiști de la „Zora”, a alcătuit o formație și a început să cânte ocazional pe la petreceri, nunți, rugi și pe la localurile timișene. Keba a trecut prin toate etapele pentru a dobândi o mare experiență în meseria pe care o practică, activitatea pornită ca o joacă cu 25 de ani în urmă, devenind acum carieră profesională serioasă.

În 2004 a luat ființă formația Keba Band, iar din toamna anului 2005, formația păstrează, în mare parte, aceeași formulă:- clape – Dușco;- saxofon – Caius;- acordeon – Șața;- acordeon – Marko;- tobe – Stefan. Keba Band a cântat și a colaborat cu soliștii vocali și instrumentiști din România, Serbia, Ungaria și Bulgaria. Formația a susținut spectacole și evenimente peste granițele tării, în Serbia, Macedonia, Bulgaria, Ungaria, Austria, Germania și Suedia. Repertoriul este alcătuit atât din muzică populară, cât și muzică ușoară. Muzica sârbească îi reprezintă, dar nici cea românească nu le este străină deloc.

Keba poate spune fără modestie că interpretează muzică populară din Banat, din toate zonele României, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și bineînțeles, manele. Ar cânta și muzică clasică, dacă lumea s-ar distra pe acest gen muzical. Ca repertoriu, artistul mai cochetează și cu muzica internațională. Câte puțin din fiecare, astfel încât să mulțumească orice petrecăreți pe care îi întâlnește la spectacolele sale. Artistul consideră că cea mai bună reclamă este prestația de la evenimente unde oamenii pot vedea pe viu ce și cum știi să cânți, cum știi să înveselești audiența și în ce fel te prezinți în fața lor.